Hieronnat

Hierontavalikoimamme

Laajasta hierontamuotojemme kirjosta löydät helpotuksen vaivaan kuin vaivaan. Hieronnan suorittaa aina kyseisen hierontamuodon suvereenisti hallitseva ja alan viimeisimmät koulutukset  käynyt ammattilainen.  Hierontavalikoimaamme tarkemman kuvauksen löydät alta.

Lahjakortti sopii  tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lahjakortit saatavilla liikkeestämme.

Klassinen Hieronta

Klassisella hieronnalla tarkoitetaan nimensä mukaisesti ns. perinteistä hierontaa, jossa pyritään mekaanisella kudosten muokkauksella poistamaan lihasten kireys- ja jännitystiloja. Myös iho hyötyy hieronnasta: kireät alueet saavat joustavuutta ja ihokudoksen uusiutuminen tehostuu.

 

Hieronta on kautta aikain tunnustettu tehokkaana hoitomuotona erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön sairauksissa ja kiputiloissa. Hierontaa on käytetty ja käytetään edelleen paljon ilman, että siihen tarvitsee olla mitään erityistä syytä. Hierontaan voi tulla rentoutumaan, nautiskelemaan tai vaikkapa vain katkaisemaan arjen yksitoikkoisuutta. Hierontaan voi tulla myös vain sen takia, että se tuntuu mukavalta eli ennaltaehkäise kireyksiä.

 

 

 

AromaHieronta

Aromahieronta on eteeristen öljyjen avulla tehtävää kevyttä hierontaa, joka edistää myös lymfan kiertoa. Kasveista tislattavat haihtuvat öljyt edesauttavat rentoutumista ja kehon sekä mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

 

 

KuumakiviHieronta

Kuumakivihieronta on sileäksi hiotuilla basalttikivillä toteutettu hierontamuoto, jossa lämmitetyt kivet saavat lihakset rentoutumaan. Lämmöllä yhdistettynä kosketukseen on todettu olevan endorfiineja vapauttava vaikutus. Kuumakivihieronta toimii erittäin tehokkaana rentoutusmuotona ja se laukaisee tehokkaasti myös stressin.

 

 

 

Intialainen PääHieronta

Intialainen päähieronta on ikiaikainen hierontamuoto, joka syvärentouttaa ja poistaa stressiä. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja korvat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut, mieli virkeä ja ajatukset seesteiset kuin virkistävän levon jälkeen.

 

Aikaa tähän ”pikahuoltoon” ja ihanan olotilan saavuttamiseen tarvitaan vain 30 min, joten se soveltuu hyvin toteutettavaksi vaikka kesken työpäivän.

 

 

 

Ajara - Intialainen Jalka- ja Käsihieronta

Hieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Ayurvedisessä perinteessä jalka- ja käsihieronnalla on hyvin erityinen asema.

 

Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively-, ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä.

 

Jalka- ja käsihieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. Hoidossa käytetään myös lämmitettyä seesamiöljyä, joka on voimakas antioksidantti, imeytyy hyvin ja on ihoa ravitseva.

 

Hoidon vaikutuksia mm.: puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, ravitsee ihoa, ehkäisee iskiasta.

 

 

 

Ajara - Facelift: Kohottava Kasvo- ja Päähieronta

Erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva hoito. Niskanalue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Hartiat, dekoltee ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä.

 

Hieronta lämmittää lihaksia ja lisää nestekiertoa, verenkierto paranee, lisäksi se tekee lihaksista ja ihosta elastiset, kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu, vähentää stressioireita (unettomuus, päänsäryt) ja tukoksia kasvoilta, niskasta, päästä ja hartioista. Lisäksi se tasapainottaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä, vahvistaa ja virkistää lihaksia.

 

Hoidossa käytetään Frantsilan rauhoittavaa luomuhierontaöljyä.

 

 

 

Ajara - Alkuperäinen Kasvo- ja Päähieronta

Pään alue tarvitsee erityistä rentoutumista, huolenpitoa, terveyttä ja hyvää oloa, koska sillä alueella sijaitsevat neljä tärkeää aistielintä (silmät, korvat, nenä ja suu). Päässä sijaitsee myös meille tärkeät elämän toimintoja ohjaavat elimet, kuten aivot, monien hermojen päät ja koko inhimillinen ajatustoiminta.

 

Perinteisissä intialaisissa hoitomuodoissa suositellaan päänhierontaa päivittäin. Pään alueen verenkierto ja muut virtaukset voivat häiriintyä lihasjännityksistä ja kivuista. Nämä jännitykset vähentävät aivojen hapensaantia ja vitaalienergian virtausta.

 

Päänsärky, migreeni ja vastaavat vaivat, jotka aiheutuvat jännitystiloista ja stressistä, ovat nykyisin hyvin yleisiä. Muita oireita ovat huonovointisuus, uupumus, heikkouden tunne, hermostuneisuus ja yliaktiivisuus. Hieronta rentouttaa ja ehkäisee tukkeutumia. Päähieronnan perusajatuksena on lisätä vitaalienergian virtausta.

 

Hoidossa käytetään Frantsilan luomuhierontaöljyä.

 

 

 

Ajara -  Kokovartalohieronta

Ayurvedinen hieronta rentouttaa, puhdistaa ja uudistaa luonnollisella tavalla kehoa sekä mieltä. Se auttaa verenkiertoa ja stimuloi marma- energiapisteitä, lisäksi solut ja elimet saavat enemmän happea, glukoosia, proteiineja ja muita elinvoimaa lisääviä elementtejä.

 

Hierontaliikkeet ja – tekniikat noudattavat kehon toimintoja, ne avaavat niveliä ja auttavat niitä toimimaan joustavammin. Ayurvedinen hieronta lisää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, se virittää kehoa ja mieltä; lihaksia, hermostoa, elimiä, hengitystä, puhdistaa ja lisää kuonanpoistoa.

 

Hoidossa hierotaan öljyllä koko keho päästä varpaisiin; kasvot, pää, vatsanalue, kaikki raajat, rinnan ja selän alue.

 

Hoidossa käytetään seesamiöljyä.

 

 

 

ÄänimaljaHieronta

SointuKylpy (ryhmille)

Rentoutushetki yksin (äänimaljahieronta) tai porukalla (sointukylpy), jonka teho perustuu äänivärähtelyyn. Sointukylpy voidaan suorittaa joko makuulla tai istuen.

 

 

 

YrttinyyttiHieronta

Hoito on koko kehon hieronta ayurvedamenetelmällä käyttäen hoidossa puhdistumiseen, energisointiin tai rentoutukseen öljyssä lämmitettyjä yrttinyyttejä.

 

Hoidossa käytetään seesamiöljyä ja yrttinyytin saa kotiin mukaan.

 

 

 

SuklaaHieronta

Rentouttava, koko kehon suklaahieronta tehdään lämpimällä suklaahierontaöljyllä. Laajat hierontaliikkeet rentouttavat niin kehon kuin mielenkin. Suklaahieronta on kevyt hoito, joka sopii jokaiselle. Tuoksuva kehonlämpöinen suklaaöljy elvyttää, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Loistava lahjakorttihoito!

 

 

 

HunajaHieronta

Hunajahieronta ei nimestään huolimatta ole hemmotteluhoito vaan todella tehokas kuona-aineiden poistaja.

 

Hunajahieronta mm. rentouttaa lihaksia, parantaa aineenvaihduntaa, lievittää kipuja, siloittaa selluliittia, vähentää turvotusta, kaunistaa ihoa.

 

Hieronta tehdään useimmiten selälle, mutta se sopii myös esim. kasvoille hyvin.

 

 

© 2021Hoitohuone Kammari. All rights reserved.