Hoitovalikoimamme

Laajasta hoitovalikoimastamme löydät helpotuksen vaivaan kuin vaivaan. Hoidon suorittaa aina kyseisen hoidon suvereenisti hallitseva ja alan viimeisimmät koulutukset  käynyt ammattilainen.  Hoitojen tarkemmat kuvaukset löydät alta.

Lahjakortti sopii  tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lahjakortit saatavilla liikkeestämme.

JalkojenHoidot

Ihminen ottaa päivässä keskimäärin 8000- 15000 askelta. Päivittäinen kävely aiheuttaa jalkateriin useiden satojen tonnien suuruisen kuormituksen. Jalat kuljettavat ihmisen hänen elinaikanaan jopa kolmesta neljään kertaa maapallon ympäri.

 

Terveet, hyvinvoivat ja kivuttomat jalat ovat liikkumisen perusedellytys. Jalkojenhoidolla voidaan ehkäistä jalkaongelmien syntyä tai jos niitä jo on, voidaan niitä hoitaa.

 

Jalkojenhoito on siis ihmisen perusterveydenhoitoa!

 

 

 

30 min:

Osa jalkahoito: Jalkojen puhdistus ja tarpeen mukaan kynsien leikkaus/ohennus/känsän-, kovettuman hoito, kynsiöljy, kotihoito-ohjeet.

 

60 min:

Perus jalkahoito: Jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkuu/ohennus, iho-ongelmien hoito, rasvaushieronta, kotihoito-ohjeet.

 

90 min:

Pitkä jalkahoito: Perus jalkahoidon sisältö, silloin kun jaloissa on enemmän hoidon tarvetta.

 

90 min:

Hemmotteleva jalkahoito: Rentouttavan turve jalkakylvyn jälkeen perus jalkahoito, lisäksi kuorinta ja naamio sekä haluttaessa kynsien lakkaus (kynsilakkapullon saa mukaan). Hemmottelun kruunaa ihana jalkojen hieronta.

 

Relain Magneettihoito

Relainin teho perustuu laitteen samanaikaisen  paikallisen magneettikentän ja värähtelevän hieronnan yhteisvaikutukseen. Laitteella voi hoitaa syvälläkin kehossa, jopa 25 cm,  olevia kohtia ja elvyttää verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Relain-hoidoilla on myös selkeästi rentouttava vaikutus.

 

Hoitotulokset ovat yksilöllisiä, mutta lyhyempikin hoito Relainilla on kokemuksen mukaan voinut poistaa ongelmat kokonaan ja pysyvästi. Kroonisiksi muuttuneet kivut ja jännitystilat ovat saattaneet poistua silloinkin, kun mikään muu hoitomuoto ei ole tehonnut

 

 

 

TurveselkäHoito

Selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, sekä turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön ja valmistavat lihakset hierontaa varten. Sillä aikaa kun turve vaikuttaa selässä voidaan hieroa joko kädet tai "taka"jalat. Tämä hoito on erittäin tehokas hartia- ja selkäkipuihin.

 

 

 

VyöhykeHoito

Vyöhykehoito on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, jota on harjoitettu ympäri maailmaa jo varhaisessa vaiheessa. Vyöhykehoidossa hoidetaan ihmistä kehon vyöhykkeiden ja jalkaterien, korvien ja käsien heijastealueiden kautta. Näistä heijastealueista löytyy ihmiskeho ikään kuin pienoiskoossa ja niitä hoitamalla pystytään vaikuttamaan hoidettavan mieleen, tunne- ja fyysiseen kehoon kokonaisvaltaisesti. Hoitaja käsittelee näitä heijastealueita käsin erilaisia lempeitä käsittelyotteita hyödyntäen.

Kuten muillakin hoidoilla, vyöhykehoidolla on tarkoitus tukea asiakkaan kehon omia parantavia voimia ja aikaansaada mielen ja kehon energeettinen tasapaino.

 

 

 

Kammarin Saunahoidot

SAUNAHOIDOT

(Hinnat on ilmoitettu hinta/hlö) 

 

TURVESAUNAT

Turve on ollut terveydenhoidossa ja lääkinnällisessä käytössä yli 200 v. Hoidot tehtiin ennen pääasiassa suolla ja suoveden hoitavilla aineilla saatiin apuja mm- ihottumiin ja kolotuksiin. Nykyään ei tarvitse lähteä suolle vaan saunaan. Turpeen käyttöalueisiin kuuluvatkin mm. erilaiset iho-ongelmat, akuutit- sekä krooniset kivut, hormonaalinen käyttö ja tietysti sosiaalinen puoli. Turpeeseen voidaan lisätä suolaa sekä hunajaa jolloin siitä tulee vieläkin hoitavampi. Hoitoaika turpeella on 35 min jona aikana hoitavat aineet ehtivät imeytyä kehoon ja vastaavasti kehosta imeytyä kuona-aineita turpeeseen.

 

Turvesaunat  50€

tavallinen turve

lumikki + suola

kuningatar + hunaja

lumikuningatar + suola ja hunaja

 

 

RUUSUSAUNA

Ruusuntuoksuisia unelmia. Peseytyminen ruusutuotteilla, villiruusukuorinta iholle, öljyhoito ja jalkakylpy tehosteena.

 

Ruususauna  50€ / hlö

 

 

TUHKIMON HOITOSAUNA

Haluatko hengähtää kiireen keskellä? Tuhkimon hoitosauna on silloin juuri sinulle. Hunajan ja suolan hoitavat vaikutukset nivelille ja koko keholle. Saunassa lempeässä syleilyssä ollaan kuin tuhkimo tanssiaisissa, mieli halajaa jäädä mutta järki käskee lähteä, välillä vilvoitellaan ja saunotaan uudelleen. Hyvää mieltä ja aistinautintoja, yrttiteetä ja virkistystä.

 

Tuhkimon hoitosauna 50€ / hlö

 

 

YKSILÖHOIDOT:

 

KUPPAUS

Kuppaus on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Saunomisen ja vihtomisen jälkeen hoitopöydällä tehtävä hoito. Kuppauksesta voidaan saada helpotusta mm. levottomiin jalkoihin, migreeniin, iskiasoireisiin, lihasjännityksiin.

 

Perinteinen kuppaus 75€

 

 

 

 

 

 

Hoitoja voidaan yhdistää keskenään, joten ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Tai kerää porukka kokoon, tulen mielelläni saunottamaan. Työ, polttari ym. porukat, naistenillat tms.

 

 

 

 

 

© 2021Hoitohuone Kammari. All rights reserved.